Slider

Marketing ondersteunend.

Waar wij u ook bij kunnen helpen

Image

Een groot deel van onze marketing expertise valt onder SEO zoekmachine optimalisaties, online advertising, technische of conversieoptimalisatie.
Een aantal voorbeelden waar wij u ook bij kunnen helpen:

A/B testen

Geen natte-vinger-werk, A/B testen. Welke pagina is de beste? Bij A/B testen geven de getallen uit Analytics de doorslag.

Een simpel voorbeeld: we willen meer bestellingen. Zullen we de bestelknop oranje maken of groter? We maken beide varianten op en deel 1 van de bezoekers tonen we de oranje knop (versie A) en deel 2 van de bezoekers de grotere knop (versie B). De versie die de meeste bestellingen oplevert wint!

Voordelen A/B testen:

      +    De bezoeker beslist
      +    Stap voor stap beter resultaat
      +    Vertrouwen creëren bij bezoekers

Reviews

Klantervaringen toe aan de website, ook een aanrader voor u? De meeste van onze klanten doen dit met succes. Wanneer eerdere bezoekers hun koopervaringen delen met andere bezoekers schept dit, samen met een actuele datum, vertrouwen. Zeker als deze reviews positief zijn :) Bovendien laten de beoordelingssterren uw website meer opvallen in de zoekresultaten. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Voordelen reviews:

      +    Meer clicks uit de zoekresultaten
      +    Lage kosten

 

Nieuwsbrief

Heeft u een product of mededeling die interessant is voor uw volgers? Stel samen met gett een nieuwsbrief op welke volledig in stijl is met uw website. Het programma dat wij gebruiken geeft veel inzicht in wat mensen met uw nieuwbrief doen. Daarnaast kunt u bezoekers van uw website laten inschrijven voor uw nieuwsbrief waarna het e-mailadres automatisch wordt toegevoegd aan uw contactpersonen.

Voordelen nieuwsbrief:

      +    Snel te versturen
      +    Goed meetbaar effect
      +    Persoonlijk contact

Uw bezoekers volgen

Met het programma Hotjar kunt u bezoekers volgen op uw website. Dit levert veel bruikbare data op: Waar klikken bezoekers op, waar kijken bezoekers naar, tot hoe ver scrollen bezoekers?

Voordelen van uw bezoekers volgen:

      +    Duidelijk beeld in wat bezoekers op uw website doen
      +    Handvatten u de website kunt verbeteren 

Kunnen wij u helpen met ondersteunde marketingtaken? 

 

Neem contact op

Image