Slider

SEA - Zoekmachine Adverteren.

Search Engine Advertising

Image

Direct bovenaan in Google!

Morgen bovenaan in de Google zoekmachine? Dat kan met het advertentieprogramma van Google: Google Adwords. Hierin koppelen wij zoekwoorden aan advertenties. Wij gebruiken relevante zoekwoorden, woorden die úw doelgroep intypt bij het zoeken in Google. Hierbij komt het zoekwoordonderzoek goed van pas. Vervolgens zorgen unieke, aantrekkelijke adverenties in combinatie met de juiste landingspagina's en biedingen voor een hoger rendement. Op deze manier werken wij heel gericht aan een hogere conversie tegen zo laag mogelijke kosten. Maximale controle!

In Adwords betaalt u alleen per klik. Wat zijn dan de kosten? Die worden bepaald door meerdere factoren: de populariteit van uw product of dienst (van €12,54 voor een autoverzekering tot €0,17 voor een vingerhoedje) én de manier waarop de campagnes worden opgezet en geoptimaliseerd.

Het adverteerprogramma van Google heeft mogelijkheden te over. U kunt adverteren in verschillende vormen: met tekst, met mooie banners of met productbeelden gecombineerd met uw prijs. In Google of op andere websites. Ook kunt u targeten op locaties of op potentiële klanten die uw website al eens eerder hebben bezocht. Wij helpen u graag met kiezen, opzetten en optimaliseren. Op naar een hoger rendement!

Voordelen adverteren:

Direct bovenaan in Google
+ Vergroot uw naamsbekendheid
+ Beheersbare kosten
+ Actieve doelgroep benadering
+ Zeer flexibel

Samen een advertentiecampagne opzetten?