Slider

SEO - Zoekmachine optimalisatie.

Search Engine Optimization

Image

Meer organisch zoekverkeer!

Meer bezoekers halen uit Google en andere zoekmachines. Wij werken er graag aan en kennen de quick wins. Goede tools, de nieuwste ontwikkelingen en niet te vergeten onze gezonde (én creatieve) geest. Wij gebruiken het allemaal. Bovendien zijn wij Google Partner, uiteraard!

Door net wat beter te optimaliseren dan uw concurrent wordt uw website hoger getoond in de zoekresultaten van Google. Dit ‘Google vriendelijk’ maken van een website noemen we Search Engine Optimization (SEO).

Wij werken bijvoorbeeld aan technische factoren zoals codes, snelheid, paginastructuur en tags. En onze teksten? Die zijn pakkend en leveren bezoekers op. Ook kijken wij naar tekstopbouw, links en sitestructuur. Wij starten met gedegen vooronderzoek en bepalen de eerste prio's. Samen met onze klanten.

 

 

Onze SEO aanpak:

Zoekwoordonderzoek

Hiermee leggen we de basis voor een relevante website. Welke woorden gebruiken mensen in hun online zoekgedrag? Wanneer en hoe vaak? Aan de hand van dit zoekwoordonderzoek, waarbij we natuurlijk ook even naar trends en concurrenten kijken, geven we prioriteiten aan zoektermen en maken we de juiste woordkeuzes. In teksten, links, menustructuur, paginatitels, maar ook voor online advertenteren kan het zoekwoordonderzoek als basis worden gebruikt.

+ Dé basis voor verbeterde vindbaarheid
+ Meer relevante bezoekers
+ Lange termijn resultaat

Copywriting en tekstoptimalisaties

Met het zoekwoordonderzoek onder de arm gaan we met teksten aan de slag. Tekst in de breedste zin van het woord: van het opnemen van de perfecte tekstlink tot aan 400-woorden-teksten die ook technisch goed scoren. Teksten op uw homepage, categoriepagina's en landingspagina's. Elke tekst die wij maken is uniek en SEO-geoptimaliseerd. Wat we doen:

 • Optimaliseren van de menustructuur
 • Schrijven van categoriepagina's en landingspagina's (ook specifiek op regionaal)
 • Verrijken van homepage en productpagina's
 • Toevoegen van paginatitels en omschrijvingen
 • Herschrijven van bestaande teksten
 • Schrijven van blogs en nieuwsartikelen
   

+ Unieke SEO-optimized teksten
+ Oneindige mogelijkheden voor specifiek zoekverkeer
+ Ook voor regionaal bereik met minimale effort

Image

 

Image

Afbeeldingoptimalisaties

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wanneer wij afbeeldingen een goede titel en beschrijvende tekst meegeven wordt uw website beter gevonden in de zoekresultaten, met name bij het zoeken op "Afbeeldingen". Wij optimaliseren hierbij direct op afbeeldingsgrootte voor een zo kort mogelijke laadtijd.

+ Verbeterde conversie
+ Kansen om te onderscheiden
+ Steeds meer mensen zoeken op afbeeldingen

Linkbuilding

Zowel externe als interne linkbuilding verbeteren uw website prestaties. Bij linken vanaf externe sites maken wij onder andere gebruik van een mooi pakket aan eigen sites en platforms in veel verschillende thema's waarmee we samenwerken. Intern linken legt snel verbanden tussen pagina’s waardoor Google sneller kan indexeren. Bovendien kunnen deze links het gebruikersgemak verhogen. Linkbuilding, voor Google én bezoekers.

+ Verhoogde waarde van uw website
+ Verbeterde indexatie door Google
+ Verbeterde gebruikerservaring & lagere bouncerate

Technische optimalisatie

Wanneer wij een nieuwe website maken, nemen wij direct verschillende technische optimalisaties mee. Ook voeren wij geregeld technische aanpassingen door op bestaande sites.

Mogelijkheden te over, een aantal voorbeelden:

 • Verbeteren van de paginaindeling met headertags, titels, description
 • Snelheid: Verbeteren van de laadtijd van pagina's
 • Toevoegen van een goed opgebouwde sitemap
 • Aanpassen van de url opbouw
 • Gebruik maken van cleane codes
 • Meer overtechnische optimalisaties


+ Algehele verbeterde vindbaarheid
+ Resultaat over de hele website
+ Veel quick wins

Meten is weten

De prestaties van de zoekwoorden houden wij netjes bij. Van de startposities tot de rankings van nu. In Google Aanalytics stellen wij passende doelen in en verzorgen wij een wekelijkse of maandelijke rapportage die u per mail ontvangt.

gett results!

Neem contact op dan doen we het samen!